Telefon
WhatsApp
YILLARDIR “AYAKKABI HASTANESİ” OLARAK  HİZMET VERİYOR

Amasya'da Yüzevler Mahallesinde yıllardır ayakkabı tamirciliği yapan Muzaffer Elmacı “Ayakkabı Hastanesi” dediği işyerinde ayakkabı tamirine devam ediyor.

43 yıllık ayakkabı tamir ustası 54 yaşında ki Muzaffer Elmacı, Amasya Yüzevler mahallesinde hizmet veren Muzaffer Elmacı işyerini; Ayakkabı Tamirhanesi değil, “Ayakkabı Hastanesi” olarak nitelendiriyor.

Mesleğe başlama hikâyesini anlatan Elmacı “Okul çıkışı pazarlarda elma satarken ayakkabımın altı delinince ayakkabıcıya gittim. Baktım sıcak ortam hoşuma gitti, ustamda sağ olsun sen bu işi yaparsın dedi. O günden bugüne bu işi yapıyor. Ekmeğimi kazanıyorum” dedi.İşyerine “Ayakkabı hastanesi” demesinin nedenini merak edenlere Elmacı “Nasıl doktorlar insanları ameliyat ediyorsa biz de ayakkabıları ameliyata alıyoruz” cevabını veriyor.

“AYAKKABI HASTANESİ” YILLARDIR HİZMET VERİYOR (1)

BİZDE AYAKKABILARDA AMELİYAT GİBİ TAMİRATLAR YAPIYORUZ

Kendilerine gelen hasta ayakkabının sağlıklı bir şekilde müşteriye teslim edildiğini kaydeden Elmacı “1978 yılından itibaren mesleğini devam ettiriyoruz. Biz burayı ayakkabı tamirhanesi değil, ayakkabı hastanesi söylüyoruz. Burada ayakkabı tamiratı yapıyoruz ve kara lastik, lastik çizme,terlik gibi ürün çeşitlerini de satıyoruz. Her türlü işlerimiz mevcut burada. Nasıl doktorlar insanları ameliyat yapıyorsa, bizde ayakkabılarda ameliyat gibi tamiratlar yapıyoruz. Ayakkabılarda tabanlara keçe, içerisinde dikişler atma, taban değiştirme ve bütün işlemleri yapıyoruz. Ayakkabılara uygun fiyatta, kaliteli işlemler yaparak müşterimizin bizden memnun ayrılmasını sağlıyoruz. “Ayakkabı hastanemize” hasta gelen ayakkabı bize getirildiğinde sağlam olarak çıkıp gidebilir. Müşterilerimiz bizi gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Allah tüm esnafımıza bereketli, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği