Telefon
WhatsApp
YENİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

 

Amasya Belediyesi Çocuk Yuvası, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisi ile başladı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Amasya Belediyesi Çocuk Yuvası kaliteli ve güçlü eğitim kadrosu ile 3-6 yaş arası çocukları sevgi ile kucaklamaya başladı. Oyun ile eğitimin önemine dikkat çeken okul kadrosu, uygun etkinlikleri ve materyalleriyle çocukların gelişimlerini desteklemektedir. Çocuğun yaş ve gelişim seviyesini temel alarak verilen İngilizce, resim, beden eğitimi ve spor gibi dersleri ile özgüveni yüksek, benlik saygısı oluşmuş, bilişsel ve dil gelişimleri sağlıklı bireyler hedeflenmektedir.

04

‘HER ÇOCUĞA NASİP OLMAYAN BİR HAYATIN BAŞLANGICINI ÇOCUKLARIMIZA SUNUYORUZ’

Çocuklar için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları söyledi;“Sorunsuz ve güven içerisinde bir eğitim yılı yaşamak için tüm hazırlıkları bitirdik ve yeni döneme uzman kadromuz ile hazırız. Başlamış olduğumuz yeni sezonu canı gönülden kutluyorum, her çocuğa nasip olmayan bir hayatın başlangıcını burada çocuklarımıza sunuyoruz. Bizce müfredat çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde aldığı noktalardır. Çocuklar edebi terbiyeyi yetişmeyi anneden öğrenirler, sizler çocuklarınızı erken yaşta bizlere emanet ettiğiniz için burada uzman kadrodan oluşan arkadaşlarımız bu güzel emanetleri size geri teslim ederken çocuklarınızı en iyi şekilde eğitip yetiştirip gözetmeyi ve bu hassasiyetle yaklaşım şeklini göstermek mecburiyetindeler. İlimi, irfanı, edebi, büyüğüne saygı küçüğüne sevgiyi öğretmenlerimiz ile öğrenecekler.

İşin aslı ana kucağından sonra gelen ana okulumuzda çocuklarımızı değerlerine sahip şekilde yetiştirmek yegane hedefimizdir. Zamane çocuklarımızın çok şanslı olduğunu düşünüyorum ve hep şanslarının açık olmasını diliyorum. Belediye Kreşimiz kar amacı gütmeden milli hassasiyetlerimizi ön planda tuttuğumuz ilim irfan yuvası olarak faaliyet veren ve evlatlarınızı güvenle bırakabileceğiniz bir kuruluştur, önceliğimiz her zaman çocuklarımızdır ve hep öyle kalacaktır. Mehmet amcaları olarak tüm öğrencilerimizin yeni dönemini tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği