Telefon
WhatsApp
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Tuğgeneral Hikmet Akıncı Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Sapanca, İl Müftü Yardımcısı Yılmaz Özbakır, Eğitim Birsen İl Başkanı Kerem Camcı ve okul müdürü Yavuz Kazancı fuar açılış kurdelasını kesti.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda okul öğretmenlerin destekleriyle öğrenciler hazırladıkları projelerin tanıtımlarını yaptı.Okul Müdürü Yavuz Kazancı, “TÜBİTAK 4006 öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sene boyunca çalışmış oldukları projelerden meydana gelen bir etkinliktir. Öğrencilerimiz yaparak ve dokunarak öğreniyorlar. Güzel bir proje oldu. Burada öğrencilerimiz yaptıkları projelerle kendilerini ifade edebiliyorlar. Dahası öğrendiklerini aktarabiliyor ve iletişimlerini daha sağlam yapabiliyorlar” dedi.

IMG-20220524-WA0088

Açılışın ardından fuarı gezen davetliler, öğrencilerin yaptıkları projelerle ilgili bilgi aldıktan sonra fuarın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla veliler yöresel lezzetlerden yağlı ve gözleme yaparak misafirlere ve öğrencilere ikram etti.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği