Telefon
WhatsApp
ORMAN İŞÇİSİ OLABİLMEK İÇİN KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işyerlerinde istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan geçici işçi adayları ilan edilen meslek kodlarına göre belirtilen tarih yer ve saatte uygulama sınavında kıyasıya yarışıyorlar.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işyerlerinde istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan geçici işçi adayları https://amasyaobm.ogm.gov.tr/ duyurular bölümünde ilan edilen meslek kodlarına göre belirtilen tarih yer ve saatte uygulama sınavında kıyasıya yarışıyorlar.

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu sınav uygulama merkezine gelerek incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürü Oflu, “Orman savunması vatan savunmasıdır. Orman teşkilatımız orman yangınına ortalama 12 dakikada müdahalede bulunuyor. Teşkilatımızın 2023 yılı hedefi ise 10 dakikadır. Orman yangınlarındaki ana prensip erken müdahaledir. Onun için Fiziki şartları taşıyan adaylar arasından sınav uygulama parkurunu en kısa sürede tamamlayan adaylar vatan savunmasında Ateş Avcıları ekibimize katılacaklar.” dedi.

AMA-ORMAN İŞÇİSİ (2)

Fiziki Yeterlilik Sınavı; 100 metre engelsiz düz koşu ve devamında ara vermeden, yerde duran 5'er kilogramlık 2 adet dambılın taşınması suretiyle 100 metre daha koşularak toplamda 200 metre uzunluğunda bir parkuru koşarak tamamlayacaklar.

Başvurduğu grupta en hızlı koşan ve parkuru en kısa sürede tamamlayan adaylar başarılı olarak sıralanacak.

Adaylar koşudaki derecelerine göre sıralanacak olup başarı sırası böylece belirlenmiş olacak. Sentetik Spor Tesislerinde başlayacak olan uygulama sınavında Diğer Orman İşçisi ve İtfaiye İşçisi alımı için adaylar kıyasıya yarışmaya devam edecekler. 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği