Telefon
WhatsApp
KÜÇÜK TEKVANDOCULAR ANNELERİYLE ANTRENMAN YAPTI

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açtığı Tekvando kursunda 8-12 yaşındaki tekvandocular anneleri ve velileriyle birlikte antrenman yaptı.

8-12 yaşındaki tekvandoculara haftanın 7 günü, günlük 2 saat antrenman yaptıran Antrenör Adnan Bünyat, haftanın bir günü de anneler ve velilerle birlikte çocuklara antrenman yaptırıyor.Bu uygulama ile çocukların spordan kopmamaları ve devamlılıklarının sağlanmasını  hedefliyor.

8-12 yaş aralığındaki yaklaşık 40 sporcu anneleriyle ve velileriyle birlikte haftanın bir günü hem eğleniyorlar hem de antrenman yapıyorlar. Amasya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü Adnan Bünyat, “Sporcularımızın devamlılığını sağlamak için velilerimizle böyle bir organizasyon düşündük, düzenledik. Haftada bir gün hep beraber bir aile gibi bir araya geliyoruz. Beraber tekvando antrenmanı yapıyoruz. Ailelerden çok istek vardı, özellikle annelerden çok istek vardı. Onların isteklerini karşılamak için çocuklarımızın spora devamlılığını sağlayabilmek için böyle bir aktivite düzenledik. Çok güzel oldu, çok ses getirdi. Velilerimiz de güzel katılım sağlıyorlar, bizler de çok memnunuz. Bu şekilde haftada 1 gün olmak üzere devam ettirmeyi düşünüyoruz.” Dedi.

AMA-TEKVANDOCU (1)

Kızıyla antrenmana katılan annelerden Neslihan Petek, “biz şimdi haftada, normalde çocuklarımız 2 gün 3 gün arayla geliyorlar buraya ama bizde çocuklarımıza hem enerji olsun hem onları mutlu etmek amaçlı haftada bir günümüzü çocuklarımıza ayırıp burada tekvando yapıyoruz. Yani böyle klasik el tutmalar falan çocuklarımızla, hocalarımızla sağolsun bize burada yardımcı oluyorlar. Biz elimizden geldiği kadar çocuklarımıza destek amaçlı burada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.”

Sporculardan Ceyda Altunbıçak, “annelerimizle beraber tekvando yapıyoruz. Haftada bir günümüzü annelerimizle birlikte tekvando yaparak ayırıyoruz. Bugünü çok seviyoruz. Annelerimizle birlikte tekvando yapmak için devam etmesini istiyoruz.”

Sporculardan Batuhan Kaya, “Annelerimizle burada tekvando yapıyoruz. Çok mutluyuz. Burada çok eğleniyoruz.” Diye konuştu.

Annelerle çocuklarının tekvando antrenmanı yıl boyunca devam edecek. Anneler ve veliler çocuklarıyla da poz vermeyi ihmal etmedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği