Telefon
WhatsApp
Kariyer Günleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Değerlendirme Konferansı Düzenlendi

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından Kariyer Günleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Değerlendirme Konferansı İpekköy Yerleşkesi Mihri Hatun Konferans Salonunda düzenlendi.

Konferansa; Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Kılıç, Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan, Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Kurt, Silverline Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış, Akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan’ın yaptığı program, Öğrenci Dekanlığı Dekan Yardımcısı Öğr.Gör.Nusret Kasap’ınmoderatörlüğünde, Prof.Dr. Mesut Elibüyük’ün öğrencilerle yaptığı kariyer söyleşisi ile devam etti.

Konferansın ikinci bölümünde Fizyoterapi ve Engelli Bakım ve Rehabilitasyon programı ikinci sınıf öğrencileri tarafından Öğr.Gör. Gökçe Nur Mısırlı danışmanlığında dönem içinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinin sunumu yapıldı.

Toplam 10 projenin yarışmaya girdiği projeler; Her Dokunuş Bir Gülüş, Minik Kalpler, El Ele Geleceğe Nefes, Aşiyan, Şiddete Dur De Destek Artık Seninle, Patiler Her Yerde, Sahip Çık Çevreye Umut Ol Geleceğe, Sevgi Dolu Patiler, Silinmiş Kurallar ve Renklerin Kalbi yer aldı.

Gerçekleştirilen sunumlar sonrasında her bir proje Onursal Başkan Prof.Dr. Mesut Elibüyükve Jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Karpuz Demir,Öğr. Gör Yeliz Cankurtaran, Öğr . Gör. Arslan Say ile Öğr. Gör Murat Ünalmıştarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonucunda ‘Renklerin Kalbi Projesi’ birinci, ‘Silinmiş Kurallar Projesi’ ikinci ve ‘Minik Kalpler Projesi’ üçüncü seçildi.

Konferans sonunda Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman Elmacı tarafından konuğumuz Prof.Dr. Mesut Elibüyük’e ve birinci seçilen Renklerin Kalbi proje ekibindeki öğrencilere Teşekkür Belgesi takdim edildi. İkinci olan Silinmiş Kurallar proje ekibi öğrencilerine Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Duygu Kılıç tarafından, üçüncü olan Minik Kalpler proje ekibi öğrencilerine Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Akın Tekcan tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.

Ayrıca programda jüri üyesi olarak görev alan akademisyenlerimize Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı ile Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği