Telefon
WhatsApp
Bilginizin ve Tecrübenizin Vitrini Çalışma Sahanızdır
Bafra ve Alaçam orman işletme Müdürlüğü teknik personelinin katılımıyla Bafra 19 Mayıs Orman İşletme Şefliği 61 nolu bölmede işletme pazarlama üretim ve satandardizasyon eğitim tatbikatı gerçekleştirildi.
 
6919 Sayılı tamim doğrultusunda iç denetleme faaliyetleri kapsamında yapılan eğitim tatbikatına Bölge Müdürümüz Halil Oflu,Bölge Müdür Yardımcımız Gültekin Şenlikoğlu İşletme Pazarlama Şube Müdürümüz Hasan Kemal Yayla Mali Hizmetler Şube Müdürü Recep Karataş, Bafra OİM Müdürümüz Mustafa Bayraktar, Alaçam OİM Müdür(V) Ercüment Sarıca Müdür Yardımcıları ve teknik personelleri katıldılar.
Üretim ve Satandardizasyon tatbikatında; Orman İçerisinde gerçekleştirilen tüm çalışmalarda öncelikle iş güvenliği tedbirlerini alarak koruyucu elbiselerin mutlaka kullanılması gerektiği ve alınan tedbirlerin hayat kurtardığına vurgu yapıldı.
 
Üretimle ilgili konularda ise; Damgada dikkat edilecek hususlar, üretimde verimliliği artırmak, standartlara uygunluk, kaliteli ve sınıf emval üretimi, ürün zayiatlarının en aza indirilmesi, piyasanın istek ve talepleri de dikkate alınıp standardizasyona da dikkat edilerek kesilen ağaçtan en yüksek verimliliğin nasıl sağlanacağı uygulamalı olarak anlatıldı.
Eğitim tatbikatının sonunda konuşan Bölge Müdürümüz Halil Oflu;  Yaptığın iş ne olursa olsun, önceliğiniz güvenlik olsun. Önceliğimiz bölgemizde yürütülen ormancılık faaliyetlerinde iş güvenliği tedbirlerinin alınmasını saylayarak iş kazalarını önlemek iş verimliği artırmak ve faaliyetlerimizin devamlılığını sağlamaktır.
 
Şeflerimiz ve teknik personellerimizin bölgesindeki her iş ve eylemden haberdar olmalarını, üretim faaliyetlerinde standardizasyon kurallarına özen göstermelerini, piyasa istek ve taleplerini dikkate almalarını, zamanı, iş gücünü ve kaynakları iyi değerlendirerek ormanlarımızın gelişimlerine değer katmalarını ve sınıf emval üretmelerini istiyoruz.
Denetim ve incelerimiz devam ediyor. Bilginizin ve tecrübenizin vitrini çalışma sahanızdır. dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği