Telefon
WhatsApp
BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLERİ  AİLELERİNE  ZİYARET

Amasya Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi koordinesinde yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle il merkez ve merkeze bağlı köylerde yaşayan 47 şehit yakını ailesi ziyaret edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şehit yakınları ve Gaziler Birimi tarafından yapılan ziyaretlerde Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın   selamları iletilerek şehit ailelerimizin bayramları tebrik edildi.

07

2016 yılında Bitlis Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli iken geçici görev ile gittiği Hakkari ili Yüksekova ilçesinde silahlı çatışma  sonucu şehit edilen İdris Bolat, ailesi İdris ve Hatice Bolat çifti  Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi tarafından yapılan ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek her konuda yanlarında olan ve yalnız olmadıklarını hissettiren Devlet Büyüklerine  teşekkür ettiklerini dile getirdi.

İdris Bolat “ Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendiriyor. Atalarımızdan bize miras kalan üstün değerlerimizi ebedi kılan, ayrıca İslam âlemini saran bu kutlu günlerde gönüllerimizin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği bu müstesna günler de  bayramımızı tebrik eden Valimiz Mustafa MASATLI’ya ve devlet büyüklerine teşekkür ve dua ediyoruz” dedi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği