Telefon
WhatsApp
ATSO 2018-2022 DÖNEMİ SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 2018-2022 dönemi son Meclis Toplantısı, Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse ve ATSO Meclis üyelerinin katılımı ile Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

ATSO Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Ergen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 4 yıllık faaliyetlerin derlendiği video gösteriminin ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç bilgilendirme konuşması yaptı.

308195035_2265455143663181_2975770331421882435_n

Başkan Kırlangıç konuşmasında, " 2018 – 2022 dönemi son meclis toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. 4 yılda yaptıklarımızı 9 dakikaya sığdırmak mümkün olmasa da yaptıklarımızdan bazı başlıkları hep birlikte izledik.Başarı ekip işidir. Bu vesile ile geride bırakacağımız yönetim döneminde desteğini ve yüreğini esirgemeyen Başta Meclis başkanımız olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve personelimize kısacası tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Görevde olduğumuz süre boyunca; Üyelerimizin menfaati için her konuda elimizi taşın altına koyduğumuz, şeffaf, adil, dürüst bir anlayışla hizmet verdik." dedi.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden ATSO Başkanı Kırlangıç, "Her sorunumuz da, her sıkıntımızda Valimizin ve Belediye Başkanımızın kapısını çaldık. Amasya iş dünyası olarak hep şunun rahatlığı içerisinde olduk. Valimiz ve Belediye Başkanımız desteklerini ve yardımlarını bizden esirgemez dedik. Öyle de oldu. Desteklerinden dolayı huzurunuzda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum." açıklamalarında bulundu.

Akabinde Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Amasya Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sarı konuşmalarını gerçekleştirdi. Toplantının sonunda, gösterdikleri  iş birliği ve sağladıkları faydalara minnetin bir göstergesi olarak Amasya Valisi Mustafa Masatlı'ya ve  Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'ya Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Ayrıca 2018-2022 yılları arasında Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Üyeliğini layıkıyla yürüten değerli üyelerine Teşekkür Plaketlerinin sunumu ile toplantı sona erdi.

 

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği