Telefon
WhatsApp
Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasında Birincilik Elde Etti

Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi İkbal Öztürk,Antalya'da düzenlenen Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasında birincilik elde etti.

Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi İkbal Öztürk,Antalya'da düzenlenen Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasında birincilik elde etti. Antalya'da Anatolia Turizm Akademisi ile Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği tarafından Anadolu gastronomisine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen yarışmaya iki kategoride amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katıldı. Fotoğraf sanatçıları, gazeteciler ve akademisyenlerden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu,44 öğrencinin 160 fotoğrafla katıldığı öğrenci kategorisinde Amasya Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencisi İkbal Öztürk, etli kuru fasulye fotoğrafıyla birincilik elde etti.

Antalya'da Anatolia Turizm Akademisi ile Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği tarafından Anadolu gastronomisine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen yarışmaya iki kategoride amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katıldı. Fotoğraf sanatçıları, gazeteciler ve akademisyenlerden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu,44 öğrencinin 160 fotoğrafla katıldığı öğrenci kategorisinde Amasya Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencisi İkbal Öztürk, etli kuru fasulye fotoğrafıyla birincilik elde etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği