Telefon
WhatsApp
Amasyaspor Futbol Kulübü Çorumda oynadığı Belediye Kütahyaspor 'a farklı yenildi

Amasyaspor Futbol Kulübü Çorumda oynadığı Belediye Kütahyaspor 'a farklı yenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligi 1.Grup 2. Hafta Müsabakasında Amasyaspor FK Belediye Kütahyaspor Çorum Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldiler.Karşılaşmanın ilk yarısında Belediye Kütahyaspor sahada daha iyi bir oyun sergilerken 32.dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti aynı zamanda bu goll ilk yarısında tek golü oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada her şey vardı sadece Amasyaspor adına gol yoktu ceza alanı lçerisinde Belediye Kütahyaspor'lu futbolcunun eline değen topa maçın hakeminin devam kararı ve dönüşündede
Amasyaspor adına verilmeyen bir kırmızı kart bir anda oyunun yön değiştirmesine sebep olurken Amasyaspor FK karşılaşmanın son onaltı dakikasında sahada on kişi kalarak mücadelesini sürdürdü 90 ve 90+2.dakikalarda konuk Belediye Kütahyaspor iki gol daha bulunca sahadan 3-0 üstün ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Amasyaspor FK Belediye Kütahyaspor maçını Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer' Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik Denetim Daire Başkanı Hasan Davulcu Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı' Siyasi Partilerin temsilcileri ve taraftarlar izlediler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği