Telefon
WhatsApp
Amasya Üniversitesi ‘Kızılay Butik Şubesi’ Açılışı Gerçekleşti

Amasya Üniversitesi ile Türk Kızılay Amasya Şubesi iş birliğinde, gerçekleşen protokol çerçevesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerin çeşitli giyim eşyalarını ücretsiz olarak alabileceği 10000 öğrenci kapasiteli ‘Kızılay Butik Şubesi’ açılışı Amasya Üniversitesi Hüseyin Hüsameddin Yasar Kütüphanesi zemin katta gerçekleşti.

Amasya Üniversitesi’nde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabilmesi amacıyla hizmete giren ‘Kızılay Butik Şubesi’nin açılışına; 2011-2015 Yılı TBMM Başkanı ve halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevini sürdüren Cemil Çiçek,Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Belediye Başkan Vekili Mustafa Onur Kavaklıoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Önder Duman, Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak, protokol üyeleri, kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum örgütleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak konuşmasında;Açılışına iştirak edeceğimiz Kızılay butik Karadeniz Bölgesi'nin en büyük butiklerinden bir tanesidir. Amasya Üniversitesi’nin bütün imkânlarını bizlere sağlayarak Kızılay Butiğin açılmasına vesile olan başta Sayın Rektörüm Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya çok teşekkür ediyorum.Bildiğiniz gibi Kızılay'a işi gönüllük esasına göre yapılır.Bütün arkadaşlarımız da gönüllülük esasına göre burada çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı konuşmasında;10000 öğrenci kapasiteli Kızılay Butiğin ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz kıyafet ihtiyacının karşılanması yönünden büyük önem arz ettiğini söyledi. Elmacı; bu projenin yardımlaşma ve kaynaşma duygusunun gelişmesine önemli derecede katkı sağlayacağını vurgulayarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin her türlü giyim ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılayabilmesine imkân sağlayan Türk Kızılay’ına ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği