Telefon
WhatsApp
AMASYA’DAN İLK HAC KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hac organizasyonu kapsamında 2 yıl aradan sonra Amasya’dan  ilk hac kafilesi dualarla yolcu edildi.

İlk kafilede, 101 Diyanet aracılığıyla ve 95 özel şirket aracılığıyla olmak üzere toplamda 196 Hacı adayımız kutsal topraklara dua ve salavatlar eşliğinde yolcu edildi.Hz. Ömer Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Hac kafilesi uğurlama programına İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, hacı adayları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

AMA-HACI (111)

İl Müftüsü  Durmuş Ayvaz “Hac ibadeti, bütün Müslümanların gönlünde yatan, arzu ettikleri ibadetlerin başında gelmektedir. O güzel topraklara, o kutsal topraklara gitmeyi Allah size nasip etti. Bütün hacı adaylarının ibadeti şimdiden kabul olsun. Yolculuğunuz hayırlı olsun, sağlık içinde gidip gelerek sevdiklerinize kavuşun. Dualarınızda ümmeti Muhammed’i unutmayın. Peygamber Efendimize, Mekke ve Medine’ye selamlarımızı iletin" diyerek hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledi.İl Müftüsü Ayvaz’ın duası sonrası hacı adayları yolcu edildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği