Telefon
WhatsApp
AMASYA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ GURURUNU YAŞIYOR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferiyle sonuçlanan ve dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl Dönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Amasya’da da gururla kutlanıyor.

Yavuz Selim Meydanında gerçekleşen törene Vali Mustafa Masatlı, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Garnizon Komutanı Tuğg. M. Fatih Ören, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve protokol üyeleri katıldı.

Törende Vali Mustafa Masatlı, Garnizon Komutanı Tuğg. M. Fatih Ören ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından tören sona erdi.

Yavuz Selim Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından Amasya Valiliğine geçildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü kutlama törenleri münasebetiyle Vali Mustafa Masatlı, Valilik Makamında Garnizon Komutanı Tuğg. M. Fatih Ören ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile birlikte gazilerin, askeri erkânın, kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerinin tebriklerini kabul etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği