Telefon
WhatsApp
14.Kültür Sanat ve Spor Şenliği

Amasya Üniversitesi Hüseyin Hüsameddin Yasar Kütüphanesi Bahçesinde gerçekleşen 14. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenliği düzenlendi.

Düzenlenen şenlikte Samsun Kafkas Halk Oyunları Ekibi gösterisi, Amasya Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi Artvin ve İzmir Yöresi gösterileri, Karadeniz Türküleri Müzik gösterisi, Amasya Üniversitesi Bahar Spor Şenliği derece alanlar için madalya ve hediye töreni, Amasya Üniversitesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından konser ve sürpriz hediye çekilişleri, ikramlar gerçekleşti.

Programa, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Kürkçü, Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Önder Duman, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü, Genel Sekreter Duran Çuhadar, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

 

14.Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenliği Ödül Töreninde bir konuşma yapan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, “Pandemi şartlarında uzun süredir heyecanla beklediğimiz Bahar Şenliklerinde sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 16 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalarda dostluk, saygı ve sevginin kazandığı bu spor şenliklerine katılan bütün sporcular gönlümüzün şampiyonudur, hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Program, Amasya Üniversitesi Müzik Kulübü Öğrencileri tarafından verilen konser ile son buldu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Yazarlarımız

Amasya Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği